Naša vinárska technológia z nerezu slúži na využitie najdokonalejšej technológie vinifikácie – riadeného kvasného procesu.
Hrozno sa zbiera ručne a rýchlo sa dopraví na miesto spracovania. Potom sa hrozno odstopkováva a s pomocou čerpadla sa presunie do pneumatického lisu. Niekedy lisujeme aj celé strapce (ročník 2005, 2006). Biele vína nakvášame rovno v uzavretom pneumatickom lise. Mušty sú odkalené schladením a fyzikálnou sedimentáciou. Modré odrody prechádzajú vinifikátorom, kde prebieha kryomacerácia bez enzýmov a síry. Riadené kvasenie pri nižších teplotách trvá približne 15 dní. Počas tohto procesu prebehne jablčno-mliečna fermentácia.Biele vína zrejú v nerezových tankoch a niektoré červené v barriqových sudoch. Naše extraktívne vína sú určené pre citlivého a náročného zákazníka, schopného hľadať vo víne stále nové vône a chute.